TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Problem!

Postprzez marekrek » 09 Sie 2005, 13:21

PostUA:

Witam
Chciałbym piosenkę peja-ku****kie życie przerobić tak, aby było bez wulgarnych słów znaczy żeby w miejsce wulgarnych słów była cisza wyciszanie, jakiego programu potrzebuje do tego? Czy mógłby ktoś mi zrobić to? Ja jestem całkiem ciemny. Z góry dzięki za zainteresowanie.
marekrek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sie 2005, 13:07
Miejscowość: Wrocław

Postprzez SKJ » 09 Sie 2005, 18:13

PostUA:

Wiesz ja bym radził poszukac tutaj

Ogolnie nie wiem czym moze to zrobic, mozna w sumie GoldWave.
Strona pare dni w sieci...
SKJ
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Sie 2005, 01:12

Postprzez zebra » 09 Sie 2005, 19:50

PostUA:

Sorry za komentarz, ale jak wytniesz wszystkie wulgaryzmy wystepujące w tym utowrze, to nic ci z niego nie zostanie... :lol: :wink: . Ponad 3/4 tego utworu to piiiii... lub martwa cisza - oczywiście w utworze już ocenzurowanym.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Picasso » 09 Sie 2005, 20:29

PostUA:

zebra napisał(a):Sorry za komentarz, ale jak wytniesz wszystkie wulgaryzmy wystepujące w tym utowrze, to nic ci z niego nie zostanie... :lol: :wink: . Ponad 3/4 tego utworu to piiiii... lub martwa cisza - oczywiście w utworze już ocenzurowanym.

:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Picasso
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Maj 2005, 21:16

Postprzez Hpest » 09 Sie 2005, 20:34

PostUA:

W sumie to są programiki do wszelkiej obróbki róznych formatów muzycznych. A twój przykład jest sposobem do wykonania na 1 min ale tak jak pisze"mówi" "zebra" z tej pioseneczki malutko by zostało naprawde.
Ale radze poszukac Ocenzurowaną wersje piosenki Peji k******** życie .
zrób to w http://www.google.pl

Po co sie meczyc.

Pozdrawiam* Hpest 8)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez marekrek » 12 Sie 2005, 22:30

PostUA:

No tak, ale nie mogę znaleźć ocenzurowanej wersji tej piosenki, i co robić mam? Chciałbym przerobić, ale nie wiem jak.
marekrek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sie 2005, 13:07
Miejscowość: Wrocław

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]