Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Problem!

09 Sie 2005, 13:21

Witam
Chciałbym piosenkę peja-ku****kie życie przerobić tak, aby było bez wulgarnych słów znaczy żeby w miejsce wulgarnych słów była cisza wyciszanie, jakiego programu potrzebuje do tego? Czy mógłby ktoś mi zrobić to? Ja jestem całkiem ciemny. Z góry dzięki za zainteresowanie.

09 Sie 2005, 18:13

Wiesz ja bym radził poszukac tutaj

Ogolnie nie wiem czym moze to zrobic, mozna w sumie GoldWave.

09 Sie 2005, 19:50

Sorry za komentarz, ale jak wytniesz wszystkie wulgaryzmy wystepujące w tym utowrze, to nic ci z niego nie zostanie... :lol: :wink: . Ponad 3/4 tego utworu to piiiii... lub martwa cisza - oczywiście w utworze już ocenzurowanym.

09 Sie 2005, 20:29

zebra napisał(a):Sorry za komentarz, ale jak wytniesz wszystkie wulgaryzmy wystepujące w tym utowrze, to nic ci z niego nie zostanie... :lol: :wink: . Ponad 3/4 tego utworu to piiiii... lub martwa cisza - oczywiście w utworze już ocenzurowanym.

:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

09 Sie 2005, 20:34

W sumie to są programiki do wszelkiej obróbki róznych formatów muzycznych. A twój przykład jest sposobem do wykonania na 1 min ale tak jak pisze"mówi" "zebra" z tej pioseneczki malutko by zostało naprawde.
Ale radze poszukac Ocenzurowaną wersje piosenki Peji k******** życie .
zrób to w http://www.google.pl

Po co sie meczyc.

Pozdrawiam* Hpest 8)

12 Sie 2005, 22:30

No tak, ale nie mogę znaleźć ocenzurowanej wersji tej piosenki, i co robić mam? Chciałbym przerobić, ale nie wiem jak.
Wyślij odpowiedź