UA:
UA:
krystian napisał(a):masz tu stronke i tam są przydatne żeczy do gadu-gadu ale nie tylko sątam też programy do hakowania tzn.do hakerstwa więc na tej stronce na pewno coś znajdziesz www.a.xa.pl
UA:
UA:
jak niema jak ja normalnie włączyłem i działa może masz zrąbany internet albo przeglądarkeYoo! napisał(a):krystian napisał(a):
kolego tej stronki prawdopodobnie nie, ma, może coś zle napisałeś w adresie, ale napisz jeszcze raz bo zapowiada sie ciekawie, pozdro
UA:
-U mnie działa.kolego tej stronki prawdopodobnie nie, ma, może coś zle napisałeś w adresie, ale napisz jeszcze raz bo zapowiada sie ciekawie, pozdro
Jasne w pliku config i to wie chyba kazdy.zreszca "Kamil8mat" nie szuka informacji jaki plik posiada takie dane m.in haslo.nr klienta.Tylko szuka konkretnego programiku którym sie włamie na prywatny nr gg kolegi który wystepuje na serverze gadu gadu. "dekoder gg" równiez sie nie przyda.Hehehe
Programy sa super...<lol>
Haslo na gg masz zapisane w pliku config.dat sa programy za posrednictwem ktorych otrzymasz haslo.
UA:
UA:
Niektóre pliki mogą być wykrywane przez antywirusy jako zarażone wirusami. Jest to normalne, ponieważ znajdujące się tu programy mogą służyć do wykradania haseł,podsłuchu, itp. Na stronie na pewno nie ma wirusów, ani programów zarażonych wirusami, Proszę dokładnie się zapoznać z działaniem ściąganych programów i nie pisać mi potem, że w programie Cain jest wirus Cain albo tym podobnych bezsensownych tekstów.
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]