TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Problem

Postprzez Shower » 22 Lis 2005, 17:55

PostUA:

Zaczne od tego że nie jestem specem komputerowym i za bardzo sie na systemach nie znam. Mam problem który nie dotyczy żadnej gry: wyskakuje mi błąd "windows\system32\lsass.exe' i po chwili wyskakuje komunikat że za 60 sek. zresetuje mi się komputer i tak sie dzieje, co mam zrobić ?? nie mam zielonego pojecia, mógłby mi ktoś pomóc ?? Byłbym wdzieczny.
Shower
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Lis 2005, 17:52

Postprzez Mac » 22 Lis 2005, 21:58

PostUA:

a saser lol masz pecha antywira trzeba było miec
odtrutka gdzies w necie jest
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez iwan10 » 22 Lis 2005, 22:22

PostUA:

Może format!i!i Jak myślicie:D Format jest lekarstwem na wszystko:P Masz wirusa- format, Tnie ci sie komp- format, Boli cie głowa- format:P:P :P
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez daxrider » 22 Lis 2005, 22:39

PostUA:

daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum