najpierw wkładasz płytke do cd-romu.resetujesz kompa, komputer odpala płyte i wychodzi komunikat "aby zainstalować system win.naciśnij dowolny klawicz'czy coś w tym stylu, wieć naciskasz dowolny klawisz. wyswielta sie taki niebieski ekran z tam na dole masz napisane alby zainstaowac cos tam...nacisnij chyba F8,ale NIE naciskasz nic.
instalator znajduje starą wersje systemu i pyta sie czy przinstalowac jak dobrze pamiętam,naciskasz ESC, pozniej wiscwietla ci wszystkie dystki razem z dyskiem z obecnym XP,tam trzba chyba usunać ta partycje,naciskasz chyba C,pozniej jeszcze potwierdzasz to klawiszem L(jak dobrze pamiętam), tworzysz nowa partycje w miejscu tej którą usunełaś i tam instalujesz tego nowego XP,oczywiście wszystko musisz potwierdzac.
acha zapomniałem jak bedziesz formatować to formatuj do plików NTFS,ale zwykłe formatowanie, NIE szybkie!!
pozniej instalator z płyty kopiuje podstawowe sterowniki i komputer sie resetuje,jak sie włańcza to czekasz aż się ten uruchomi i tam wyskakuje okienko gdzie musisz wpisac te wszystkie pierdoły,godzine, kod produktu i tak dalej,nazwe użytkowonika......
to tak mniej wiecej mowie,bo nie pamiętam wszystkiego
ale ja robiłem chyba z tydzień temu format to ta wiedza jest pewna, ale powiem ci że jeżeli nie umiesz tego zrobic sama to lepiej niech jakiś kolega to zrobi...
powodzenia zycze