TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
....::::WITAM::::....gram sobie teraz w gta san andreas. i zobaczylem ze chodza po internecie filmy z jakimis wyczynami. problem w tym ze tez chcialbym sobie zrobic taki film ale nie wiem jak. wydaje mi sie ze potrzebny mi bedzie do tego jakis program ale nie wiem jaki. jak ktos mogl by pomuc to bardzo prosze. aha jesli chodzi o jakis program to prosil bym tez o link do niego. POMOZCIE.
do banan
czemu napisałeś zmień temat, chłopak się tylko zapytał, troche zrozumienia
a tak wracająć do tematu to na tej stronie było coś napisane o programach do filmów
a tak konkretnie to o robieniu filmów jest tu: http://www.gtasite.pl/articles.php?id=205
kazdy na forum moze napisac temat problem !! bo po to jest wiekszosc dzialów na tym forum i taka jest wlasnie jedno z głownych celi forum !! a co do tematu to poczytaj sobie tu