TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

problem

Postprzez cycu88 » 11 Sie 2006, 14:44

PostUA:


mam kodaka easy share cd43 i jak nagrywam filmiki to nie mam na nich dzwieku : ) prosze o pomoc :)
cycu88
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 11 Sie 2006, 14:35

Postprzez przem5 » 11 Sie 2006, 16:57

PostUA:


tak mi sie zdaje ze w tych aparatach nie da sie z tym nic zrobic takie juz sa fabrycznie wyprodukowane. moj brachol tez ma aparat kodaka i tez nagrywa bez dzwieku :?


inne wyjscie to nos przy sobie dyktafon :lol: (joke)
przem5
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 11
Dołączenie: 02 Sie 2006, 17:29
Miejscowość: rzeszow

Postprzez Mac » 11 Sie 2006, 17:22

PostUA:


Nagrywa imcho trzeba włączyć w opcjach.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2186
Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez lolexander » 11 Sie 2006, 17:53

PostUA:


ja mam cyfrwoke kodaki i pieknie mi nagrywa ;)
pozdro
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez cycu88 » 11 Sie 2006, 18:01

PostUA:


przelecialem opcje w we wszystkie strony i nie wiem gdzie to wlaczyc :A
cycu88
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 11 Sie 2006, 14:35

Postprzez niunka » 11 Sie 2006, 18:02

PostUA:


lolexander napisał(a):ja mam cyfrwoke kodaki i pieknie mi nagrywa ;)
pozdro


A kogo to obchodzi co masz i co z tym robisz ?
Pisz na temat,albo sie nieodzywaj.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez lolexander » 11 Sie 2006, 18:25

PostUA:


i tu sie mylisz i tak nie kozacz, jak bys byla ksiezniczka forum, bo za taka sie uwazasz...
przem5 stwierdzil, ze w kodaku nagrywa sie bez dwieku, a ja moim postem stwierdzilem, ze wcale tak nie jest, bo ja mam tez kodaka i dobrez nagrywa...
nie byl to jakis ot, tylko post wnoszacy cos do dyskusji, jak tego nie zauwazylas to masz PECHA!
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez cycu88 » 11 Sie 2006, 20:47

PostUA:


cisza! nie ma klotni :) powiedzcie mi gdzie to jest w opcjach a nie :P
cycu88
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 11 Sie 2006, 14:35

Postprzez Mac » 11 Sie 2006, 21:01

PostUA:


Mała pomyłka. Dźwięku nie ma. Modele mi się pomyliły.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2186
Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez cycu88 » 11 Sie 2006, 21:02

PostUA:


a co napisalem na samym poczatku :P
cycu88
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 11 Sie 2006, 14:35

Postprzez Mac » 11 Sie 2006, 21:03

PostUA:


To po co sie pytałeś jak wiedziałeś że nie ma??
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2186
Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez niunka » 12 Sie 2006, 15:56

PostUA:


lolexander napisał(a):i tu sie mylisz i tak nie kozacz, jak bys byla ksiezniczka forum, bo za taka sie uwazasz...
przem5 stwierdzil, ze w kodaku nagrywa sie bez dwieku, a ja moim postem stwierdzilem, ze wcale tak nie jest, bo ja mam tez kodaka i dobrez nagrywa...
nie byl to jakis ot, tylko post wnoszacy cos do dyskusji, jak tego nie zauwazylas to masz PECHA!


No to tezaz sie wykaz,napisz jak nagrac film z dzwiekiem.Wnies cos do tematu.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez lolexander » 12 Sie 2006, 16:20

PostUA:


popieram zdanie przema, aby nosic przy sobie dyktafon :D :D :D :D

ps. rozmawialem z Twoim chlopakiem :D :D :D
lolexander
Postujący
Postujący
 
Posty: 429
Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12


Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]