31 Lip 2009, 12:32
31 Lip 2009, 14:01
09 Paź 2009, 11:06
BialyProblemiasz napisał(a):witam mam taki problem z ów wyszukiwarka ze nie mam historii i zadnych zakladek i nawet jak wchodze na jakas strone i klikam jakis odnosnik to nie moge potem powrocic...co moze byc przyczyną??prosze o pomoc
13 Paź 2009, 23:42
KamilSop napisał(a):BialyProblemiasz napisał(a):witam mam taki problem z ów wyszukiwarka ze nie mam historii i zadnych zakladek i nawet jak wchodze na jakas strone i klikam jakis odnosnik to nie moge potem powrocic...co moze byc przyczyną??prosze o pomoc
Może to wirus , a konkretniej jakis trojan. Ja maiłem na odwrót. nie mogłem kasowac historii:) Dobry antywirus powinien sobie poradzic. Sciągnij sobie wersje 30dniową F-Secure is 2010. Jak to CI nie pomoze to już chyba nic nie pomoze:)
22 Lis 2009, 18:08
kukus napisał(a):KamilSop napisał(a):BialyProblemiasz napisał(a):witam mam taki problem z ów wyszukiwarka ze nie mam historii i zadnych zakladek i nawet jak wchodze na jakas strone i klikam jakis odnosnik to nie moge potem powrocic...co moze byc przyczyną??prosze o pomoc
Może to wirus , a konkretniej jakis trojan. Ja maiłem na odwrót. nie mogłem kasowac historii:) Dobry antywirus powinien sobie poradzic. Sciągnij sobie wersje 30dniową F-Secure is 2010. Jak to CI nie pomoze to już chyba nic nie pomoze:)
no. tez tak uwazam. F-Secure jest swietnym antywirem. malo kto go zna, ale jak zna to zawsze poleca