Witam!
posiadam laptopa Toshiba a350-216. Na początku posiadałem oryginalnie wgrany system Windows Vista lecz potem umyśliło mi się zmienić na Sevena. po nie zadowalających wynikach znów zmieniłem na Vistę i tu pojawia się problem. Był to czysty system bez sterowników i nic nie działało. Największy problem mam z połączeniem internetowym i to będzie moje pytanie. Wcześniej otrzymywałem sygnał z rutera Wi-Fi do laptopa przez Bloutuch wcześniej wpisując hasło i login w specjalnym okienku od dystrybutora sieci. Lecz teraz jest z tym problem bez problemu konfiguruję połączenie sieciowe od dystrybutora (posiadam do tego instrukcję) lecz dalej laptop nie ma łączy się z połączeniem lokalnym. Na początku myślałem że to wina sterowników zainstalowałem sterownik karty sieciowej ale do kontrolera sieci już nie i do blotucha tak samo i CZY TO jest ten problem braku połączenia ? Czy może ktoś mi wyjaśnij jak stworzyć takie połączenie od nowa na powyższych zasadach wcześniej coś kojarzę miałem to jakoś zrobione po przez jakiś TP-LINK. Teraz posiadam Vistę 32 bit Ultimate.