TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam.
mam problem z Aresem, po jego wlaczeniu na gornym pasku caly czas pisze: <Laczenie> a powinno chyba <online>.... nie moge sciagnac zadnej mp3 itp.....pomocy...
z gory wszystkim dziekuje :D
pewnie mnie nie załapałeś... jak wlaczysz aresa dajesz rozlacz czy jakos tak.
wlaczasz panel sterowania wybierasz dsl, dajesz polacz jezeli sie nie podlaczy
dajesz rozłącz i próbujesz tak z pozostałymi. Jak żadne nie działają to telefon
do admiba o porty ;p
probowalem tak jak napisales i nadal nic.... ten program zaczyna mnie denerwowac... a moze znasz jakis "dobry" program do sciagania???(chodzi mi glownie o mp3 i filmy)???
A jak jest z firewallem ustawiles odpowiednie reguly dla programu ?
Jezeli uzywasz routera to w nat ustaw jakie porty dla danej splikacji maja byc wolne, jezelitego nie zrobisz to zaden program nie bedzie chodzil.
Co do tego jaki program do sciaganie to siec ed2k albo torent, jest ankieta jakiego kto uzywa i dlaczego, poczytaj.
http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=5200
Tak, może to być tym spowodowane. W sumie to nie samym łączem radiowym tylko tym, że np. administrator blokuje odpowiednie porty przez które łączą się programy typu p2p. Próbowałeś użyć innej aplikacji?