TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z BEAR SHARE

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z BEAR SHARE

Postprzez Barty » 21 Lut 2006, 19:22

PostUA:

Mam takie problem. Pobieranie ni stąd nie z owąd padło.Nie pobiera się nic nawet z najwiekszą ilością żródeł, mam sdi sam także odpada blokowanie portów, robiłem reinstalla i dalej nic. Jak ktoś wie o co chodzi proszę o pomoc !!!
Awatar użytkownika
Barty
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sie 2005, 19:15

Postprzez manius23 » 21 Lut 2006, 19:57

PostUA:

A masz wogole polaczenie z siecia gnutella ?
Po prawej stronie u gory sa cos jakby diody ktore oznaczaja stan polaczenia,jesli pierwsza dioda od lewej strony jest czerwona znaczy ze brak jest polaczenia z siecia gnutella.
Sproboj zainstalowac inny program p2p ktory nie dziala w sieci gnutella np.ares,DC++,SoulSeek,emule,Kaza,torrenty.
Jesli problem bedzie na kazdym p2p to pogadaj z adminem swojej sieci i napisz czy jestes active(zew.IP) czy passive(wew.IP)
Jesli natomiast inne p2p beda dzialac bez zarzutu to niemam pojecia co ci sie stalo(ewentualnie przeinstaluj bearshare).
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Hpest » 21 Lut 2006, 20:03

PostUA:

Przez kilka godzin też tak miałem, potem zrestartowałem PC i już wszystko było Oki, tylko nie potrzebnie reinstallowałem Miśka i skanowałe PC. :) Nie wiem czym to było wywołane :P Może Gnuttell miała/ma Awarię :roll: . Całkiem możliwe.

P.S Masz SP1 czy SP2 ?? Koniecznie sprawdź czy Firewall Nie nawala, oczywiście jeśli go posiadasz, a SP2 posiada zaporę więc loooknij.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Barty » 21 Lut 2006, 21:42

PostUA:

mam SDI sam wiec jaka siec ?? z hostami się łaczy (diody) Problem wystapił przez jeden restart.Nie wiem może cos się poprzestawiało w opcjach ..... SP1 SP2 ... nie czaje tematu, jak pobieram plik to cały czas jest oczekiwanie (emul działa i sciąga bez zarzutu)
Awatar użytkownika
Barty
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sie 2005, 19:15

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]