TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Przy uruchamianiu BS czekam na zielone światełka ale one nie chcą sie zapalić i cały czas świeci na czerwono po 10min wyskakuje błąd informując mnie ,że jest problem z połączeniem:/ O co w tym chodzi?
Sprawdź ustawienia zapory spróbuj ją na chwilę wyłączyć jakiego masz antyvira?? kaspersky też lubi coś poblokować dodaj bearshare do wyjątków w zaporze jeśli to nie pomoże to odezwij się
Może powiesz nam które to te swiatełka świecą na czerwono? czy wszystkie czy tylko np 3... jeśli pisze ze problem z połączeniem czyli może ci to blokować systemowy firewall... ale niepowienno być problemów z pobieraniem... powinno wyskoczyć ci powiadomienie ze masz takiego i takiego fire walla i jak "odblokować" BS
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
cały czas świeci mi tylko to pierwsze na czerwono i nic więcej zablokowane P2P nie moge mieć bo ogladam mecze programem P2P przez neta. Antyvira mam Noda 32 Firewalle nie mam żadnego. zainstalowałem od nowa i nic. A jak sprawdzić czy mam zablokowane P2P??