Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Problem z Brothers in Arms

28 Lut 2008, 22:08

Siema. Mam mały problem, ponieważ wyżej wymineiona gra, nie chce działać :/ Gra jest oryginalna, nie ma problemow przy instalacji... Jednak grdy wyczytuje mi sie kampania lub misje treningowe, to gra sie zawiesza :( Co może być nie tak? Gra jest na lapku z core 2 duo i vistą. Nie rozumiem, dlaczego tak sie dzieje. Z góry dzięki za pomoc ;)

28 Lut 2008, 22:16

Z tego co patrzyłem w necie to ta gra ma małe wymagania ale może ta gra nie obsługuje kart graficznych zintegrowanych zobacz na dokładne wymagania w pliku redeme

P.S Podaj parametry twojego laptopa

28 Lut 2008, 22:54

Własnie dokładnych parametróe nie pamiętam, komp nie jest mój. Wiem żejest Vista home basic, intel core 2 duo, 2x512 DDR2 ram... ale daokładnie sie parametrom nie przyglądałem. Ma ktoś jakiekolwiek pomysły co do przyczyny?

28 Lut 2008, 23:11

Patrzyłem znów po necie i z tego co wynika to gra nie działa pod viste wpisz tytuł gry np w google i kuknij na wymagania z tego co pisało na pewnej stronie to gra nie działa pod viste
wymagania sprzętowe:
Pentium III 1100 MHz, 512 MB RAM, karta graficzna zgodna z DirectX 32 MB, Windows 2000/XP

29 Lut 2008, 08:55

sprawdz na tej stronie czemu gra ni dziala moze to faktycznie wina VISTY http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest wybierz z listy swoja gre i kliknij na "Can you run it" zrob to koniecznie z tego laptopa.

29 Lut 2008, 16:55

Dziwne, na opakowanie z tyłu pisze, że gra działa pod XP/ Vista. Dzisiaj spróbuje cos innego zainstalować, ale wątpie, żeby to była wina samego komputera. Dzięki za pomoc.
Wyślij odpowiedź