Siema. Mam mały problem, ponieważ wyżej wymineiona gra, nie chce działać Gra jest oryginalna, nie ma problemow przy instalacji... Jednak grdy wyczytuje mi sie kampania lub misje treningowe, to gra sie zawiesza Co może być nie tak? Gra jest na lapku z core 2 duo i vistą. Nie rozumiem, dlaczego tak sie dzieje. Z góry dzięki za pomoc
Z tego co patrzyłem w necie to ta gra ma małe wymagania ale może ta gra nie obsługuje kart graficznych zintegrowanych zobacz na dokładne wymagania w pliku redeme
Własnie dokładnych parametróe nie pamiętam, komp nie jest mój. Wiem żejest Vista home basic, intel core 2 duo, 2x512 DDR2 ram... ale daokładnie sie parametrom nie przyglądałem. Ma ktoś jakiekolwiek pomysły co do przyczyny?
Patrzyłem znów po necie i z tego co wynika to gra nie działa pod viste wpisz tytuł gry np w google i kuknij na wymagania z tego co pisało na pewnej stronie to gra nie działa pod viste
wymagania sprzętowe: Pentium III 1100 MHz, 512 MB RAM, karta graficzna zgodna z DirectX 32 MB, Windows 2000/XP
sprawdz na tej stronie czemu gra ni dziala moze to faktycznie wina VISTY http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest wybierz z listy swoja gre i kliknij na "Can you run it" zrob to koniecznie z tego laptopa.
Dziwne, na opakowanie z tyłu pisze, że gra działa pod XP/ Vista. Dzisiaj spróbuje cos innego zainstalować, ale wątpie, żeby to była wina samego komputera. Dzięki za pomoc.