Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
04 Lut 2009, 19:47
Zainstalowałem na Viscie CoD4 i nie chce działać, nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym komunikacie.
SCREEN:
04 Lut 2009, 19:50
Z tego co wyczytałem w google jakiś problem ze sterownikami do grafiki. Ściągnij najnowsze do visty i zobacz czy pójdzie.
Problem pojawia się tylko przy tej grze ?
Jeszcze zrób to co jest opisane w
w tym temacie.
04 Lut 2009, 23:02
Sterowniki ściągnięte ze strony producenta (Fujitsu-Siemens). Zapomniałem dodać że to jest laptop. Gra Gothic 2 działała na max detalach.
Problem może leżeć po stronie karty bo nie wiadomo co to jest

Intel 945 Expres chipset family. Czyli że nie ma karty? działa na płycie głównej? Ale jak tak no to raczej nie poszedł by G2NK na maxa.
04 Lut 2009, 23:14
No tak myślałem właśnie ze problem leży w zintegrowanej karcie graficznej. To że Gothic2 Ci poszedł nie znaczy że COD4 ma Ci pójść.
Skoro mówisz że masz najnowsze sterowniki ze strony producenta. To już raczej innego rozwiązania nie widzę. Z tego co tam czytałem jednym rozwiązaniem było znalezienie jakiś działających sterowników...
Pozdrawiam.
05 Lut 2009, 13:52
sorka że piszę w starym temacie ale z tego co pamiętam to mi cod4 poszedł jak zmieniłem nazwe 1 pliku tylko nie pamiętam jakiego poszuikaj coś takiego na googlach
05 Lut 2009, 18:01
Temat nie jest stary, świerzak, wczoraj napisany :]
szukałem na googlach, ale nic nie znalazłem, mógł byś poszukać, skoro ty już to kiedyś znalazłeś to będzie ci łatwiej. Bardzo mi na tym zależy.
Pozdrawiam
06 Lut 2009, 13:38
wystarczyło chwile na necie poszukać i proszę
Znalazłem odpowiedź i jak by miał ktoś taki sam problem trzeba:
w folderze
C:\Gry\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles
zmienić nazwę pliku - "mssmp3.asi"
na -"mssmp3.bak"
07 Lut 2009, 00:30
dziękuje!!! Szukałem godzinami i nie znalazłem (serio) znalazłem jakiś program co niby miał pomóc ale z trojanem i nie dalo sie zainstalować ;/
Zaraz to wypróbuje ;]
07 Lut 2009, 12:54
w przypadku gdyby nie działało w co wątpię radzę przeinstalować CoD4 to też może pomóc i daj znać czy gra działa
08 Lut 2009, 16:57
Zmieniłem i nie działa, przeinstalowałem nie działa...Dam se spokój...Dzięki za chęci...