TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z CD-key.

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Problem z CD-key.

Postprzez Stempel » 25 Gru 2007, 17:38

PostUA:

Na początku zaznaczam, że jestem absolutnie zielony, jeśli chodzi o gry. Bardzo rzadko gram (pasjans :D) , zupełnie mnie to nie "kręci".
Jako prezent, dla bratanka, pod choinkę kupiłem grę akcji : Escape from Paradise City.
Zakup zwyczajny, w kiosku. Wczoraj zainstalował sobie ją (grę) - jeśli to ma znaczenie - na Windows Vista. Wszystko w porządku, aż do czasu, jak trzeba było podać CD-key. Obejrzałem dołączony prospekt, płytę, ale owego klucza nie ma. O co chodzi z tym CD-key, skąd go wziąć? Czy możliwe, że ten klucz znajduje się w czasopiśmie o grach, skąd pochodzi ta płyta-bo sprzedano mi oddzielnie? Jeśli nie, gdzie go szukać?
Stempel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Maj 2006, 12:56
Miejscowość: S-ko-Kam.

Postprzez acoanic_radka » 25 Gru 2007, 23:39

PostUA:

Wloz plyte do stacji i przetrzymaj SHIFT. Płyta powinna przestać się odtwarzać. Wtedy wejdz na Mój komputer, kliknij na ikone plyty 1 raz, pozniej prawy przycisk myszy i otwórz. Zobacz czy tam nie ma pliku z serialem.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]