Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problem z dodatkiem Accessibar w Firefoxie 3 beta 5

03 Maj 2008, 14:20

Po zainstalowaniu tego dodatku ,zreszta bardzo dobrego i wygodnego ! wyskakuje mi po kazdym otwarciu Mozilli taki oto komunikat ? czy ktoś może mi tą zagadke pomóc rozwikłać ? byłem pod tym adresem ale nic nie wskórałem :x dzieki z góryi ten napis to cyt..........!Oops ! You seem to have forgotten to instal Accessibar,s TTS. Please visit http:??accessibar.mozdev.org/instalation. html for instructions on installing Accessibar Text To Speech .

03 Maj 2008, 14:43

Nie zainstalowales Accessibar , na stronie ktora poadles masz opis jak to zrobic , zainstalowac czy uruchomic.
Masz wersje beta, to jest wersja testowa i ma bledy , po co instalujesz takie wersje (bez urazy) nie masz o tym pojecia.

EOT

Może i nie mam ale chce mieć !

03 Maj 2008, 16:04

A chyba.. a jesli nie to sorry że tracisz tak cenny czas ?to forum jest chyba nie tylko dla expertów ? dziadkowi tez można ..i tym cenniejsza jest taka pomoc ! a i tak mi nie powiedziałes tak jak potrzeba ? mam odinstalować i dać wersje z tej strony producenta ? tak rozumiem ? :568: Troche zyczliwości nikomu nie zaszkodziło :wink:

03 Maj 2008, 17:18

Nikt tu sie nie uwaza za experta i dlatego tez malo kto instaluje wersje beta,jest to wersja dla testerow zeby wykryc bledy.
Co do tego co ci napisalam to tyle zrozumialam z tego co napisales,na strone nie wchodzilam, bo nie interesuja mnie zadnego rodzaju toolbary itp.
W tym przypadku najlepsza pomoca jaka mozesz dostac to , nie instaluj nigdy bety, czekaj zawsze na wersje finalna.
Wyślij odpowiedź