TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z drukarką Canon S300

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z drukarką Canon S300

Postprzez Snoopy1 » 15 Lut 2007, 21:59

PostUA:

Siema.Mam drukarkę Canon S300 i już od dłuższego czasu mam z nią problem.Gdy każe drukarce drukować, dioda na drukarce miga, jednak nic się nie dzieje.Po pewnym czasie pojawia się informacja że "Drukarka nie odpowiada".Tusz mam pełny, wszystko podłączone, sterowniki zainstalowałem, więc nie wiem co na to poradzić.Mam nadzieję że wy coś pomożecie.Pozdrawiam :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez Largeon » 22 Lut 2007, 22:09

PostUA:

Miałem coś podobnego z HP. Myśle, że została uszkodzona elektronika w drukarce. U mnie tak było. Moim zdaniem jakby było to przyczyną u ciebie, to nie opłaca sie naprawiać. Koszt wynosi ok 150zł-200zł w zależności od modelu drukarki. Lepiej dołożyć 100zł i kupić nową drukarkę.

Pozdrawiam

Druga opcja to głowica.
Awatar użytkownika
Largeon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 03 Cze 2005, 08:25
Miejscowość: Piła

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]