TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z drukarką

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z drukarką

Postprzez staszek » 07 Maj 2006, 12:34

PostUA:

Psiadam drukarkę hp 1215. Od pół roku nie miałem żadnych problemów, pewnego razu po poleceniu drukowania zaświeciła się kontrolka "sprawdź papier" i pomimo,że papier jest w podajniku, nadal miga ta kontrolka, drukarka ani rusz. Skaner działa bez zarzutu. Czy mogę coś jeszcze zrobić czy już tylko servis?.
staszek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Mar 2006, 00:01
Miejscowość: Brzeszcze

Postprzez Mac » 07 Maj 2006, 13:00

PostUA:

Luser a przycisk z karteczka żeby zassało to co. Nie ma go?? Czy ty w swej madrości nie wiesz o jego istnieniu??
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez staszek » 07 Maj 2006, 21:50

PostUA:

Mac napisał(a):Luser a przycisk z karteczka żeby zassało to co. Nie ma go?? Czy ty w swej madrości nie wiesz o jego istnieniu??

Czy mógłbyś to określić jaśniej, bo nie wiem o co chodzi.
staszek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Mar 2006, 00:01
Miejscowość: Brzeszcze

Postprzez Mac » 08 Maj 2006, 21:40

PostUA:

Koło przycisku właczania drukarki powinien byc przycisk jeszcze jeden docisnij papier i kliknij.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników