TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z drukowaniem HP 1315 all-in-one

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z drukowaniem HP 1315 all-in-one

Postprzez Łukasz 85 » 26 Lis 2008, 22:44

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5

Po pierwsze chciałem się z Wami Wszystkimi przywita bo jestem tu nowy.
Po drugie mam problem z takiej natury:
ostatnio po zakupie Laptopa wiadomo sys. oper. Vista nie mogłem zainstalowa sobie tego urządzenia wielofunkcyjnego które mam już od 2 lat tylko z tą opcją że wczesniej współpracowałoz systemem oper.windows XP. Do urządzenia oczywiście mam płytke ale ze sterownikami pod xp czyli automatycznie teraz mi zbedną.
Wracając do tematu poszukałem i sciągnołem sobie sterowniki ze strony producenta zainstalowałem wszystko się udało ale jak się okazało tylko w połowicznym stopniu :sad: Otóż nie działa mi opcja drukowania tzn. nie mogę sobie nic wydrukowa, skanowanie kopiowanie i inne rezcy działają ale jeśli chcę sobie wydrukow jakiś plik daj my na to z Worda nie daje rady. w ikonce na pasku zadań urządzenia jest monit że "drukowanie" ale żadnej reakcji drukarki nie ma :?
Dodam jeszcze że dowiedziałem się może to by wina ustawień w końcie administratora na komputerze bo mojemu bratu ciotecznemu tak powiedzieli w serwisie jak dzwonił.
Zgóry dziekuje za Wasze sugestje i rady.
Pozdrawiam :)
Łukasz 85
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lis 2008, 22:23

Re: Problem z drukowaniem HP 1315 all-in-one

Postprzez Palacio » 30 Lis 2008, 10:25

PostUA: Opera/9.52 (Windows NT 5.1; U; pl)

Sprawdź przede wszystkim czy masz zaznaczoną drukarkę jako domyślną. Czy w Notatniku / WordPadzie też nie da się nic wydrukować :?:
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników