TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z drukowaniem zdjęć...

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

Problem z drukowaniem zdjęć...

Postprzez netka77 » 03 Lut 2008, 14:19

PostUA:

Z góry przepraszam jeśli nie umieściłam tematu w odpowiednim dziele,ale zupełnie nie wiedziałam gdzie go wrzucić.Moim problemem jest drukarka,a konkretnie drukowanie zdjęć.Drukuje,ale tylko obszar 1/5 zdjęcia jest w dobrym kolorze(realnym),a reszta zdjęcia jest jakby rozjaśniona.Przyznam,że mam kadridż,który napełniam kolorem.Czy to może mieć związek?Kolory sa odpowiednie,tylko,że takie jakieś blade-nawet po świeżym napełnieniu.Czy ktoś może też tak ma?
netka77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Wrz 2007, 11:43

Postprzez destyny » 03 Lut 2008, 15:53

PostUA:

Jeśli jest to drukarka hp to razem ze sterownikami instaluje się aplikacja do drukowania zdjęć tam zobacz. Drukujesz na papierze normalnym czy do fotek? Jeśli na normalnym to mogą się zdarzać różne anomalia......

Napełniasz sam czy oddajesz do regeneracji?
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez netka77 » 03 Lut 2008, 19:44

PostUA:

Na papierze fotograficznym drukuje.Sama napełniam i do tej pory było w porządku.To jest drukarka hp.
netka77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Wrz 2007, 11:43

Postprzez Martunia » 03 Kwi 2008, 19:53

PostUA:

Ja często mam problem z drukarkami hp. Albo biorą po 2,3 kartki, albo w trakcie drukowania zaczyna się jakby wracać (kartka) i się po prostu gniecie... Tragediaa!
Martunia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2008, 20:09

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników