TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z DVD-ROMem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z DVD-ROMem

Postprzez Misial » 31 Mar 2007, 22:03

PostUA:

Witam. Teraz mam problem z DVD-Romem, który polega na tym, że dvd nie czyta mi dvd!!! Mam starego Samsunga SDR-430 i win 2000. Gdy wkladam plytke i proboje wejsc do Moj Komputer to odrazu mi zaczyna mulic kompa aby po kilku minutach wyswietlic ze folder nie odpowiada... Cd mi czyta normalnie ale juz nie dvd. Myslalem o sterownikach ale nie moge znalezc sterwnikow pod windowsa do tego DVD-Romu. Czy ma ktoś takie ktore by mi chodzily lub ma pomysl jak naprawic to dvd?? Co do kupna nowego dvd to nie ma sensu poniewaz narazie jestem w trakcie zbierania na nowego kompa i nie chce kupywac do tego nowych rzeczy bo i tak ten pewnie niedlugo pojdzie komp w zapomnienie, ale jak narazie jest mi potrzebne korzystac z plyt dvd i w związku z tym prosze o pomoc...
Misial
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Sie 2006, 11:55

Postprzez belladona123 » 31 Mar 2007, 22:24

PostUA:

Zrob tak,wpisz nazwe producenta w google,model a znajdziesz na pewno info o sprzecie,pod jakim systemem chodzi etc. Jesli nie chodzi pod 2000(odpukac) to zorientuj sie czy istnieje jakas metoda ,by zmusic go,by jednak zaczal pracowac
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Bozz » 01 Kwi 2007, 11:33

PostUA:

Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez buzu » 01 Kwi 2007, 13:56

PostUA:

Uuu stery leciwe jak sam napęd .Look ==> http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=9170
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników