TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z dvd+rw verbatimu lub z nero6

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

problem z dvd+rw verbatimu lub z nero6

Postprzez beznazwowy » 30 Cze 2007, 14:34

PostUA:

witam, wczoraj gdy chciałem dograć jedno zdjęcie na płyte DVD+RW, która już jest troche zapełniona, to po dorzuceniu tego zdjęcia gdy ponownie chciałem otworzyc płyte - zupełnie nic niema, tzn są dwa foldery w ktorych wszystko mialem ale ponoć są puste, choć przy włożeniu płyty długo ją czyta jakby te foldery nadal były. tak samo jest jak biore na właściwości płyty gdy jestem w nero - pisze że na płycie są te informacje nadal... jeśli coś sie da z tym zrobić to bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc. teraz jestem u kuzyna i dogrywałem te zdjęcie na jego komputerze, czy przyczyną jest jego nero?
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]