TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
czeszko!! mam problem z programami do obróbki dvd.poszukuje dobrego do przerabiania avi,dvix i itd.. na format dvd.mam nero 6.owszem ma ta opcje,tylko ze przerabia i zapisuje odrazu na płyte co zajmuje ok 20 godz.mam szybki pc.czy to normalne??
The film machine + cinema craft encoder
Win Avi converter
DVD Rip
To takie prostsze programiki - najlepszy efekt otrzymasz w the film machine i przerabia zaleznie od tego na ile przebiegow ustawisz
A jak nazywa sie program ktory spaja napisy razem z filmem ? bo jak przerabiam film przez converterXtoDVD albo ultra dvd creator to mam film ale bez napisow... wie ktos jak to zrobic ? z gory dzieki za odp