Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
22 Wrz 2007, 21:22
Witam.
mam problem tego typu... gdy włączam mp3, mpeg, avi czy jakikolwiek format pliku to słyszę szum zamist dźwięku. Gdy włączam windowsa zamiast dźwięku powitanego (logowania) też słychać szum. Gdy chce rozmawiac przez skype tak samo - szum. Natomiast jedyne co mi dobrze działa to Tuner TV normalnie słychać dźwięki. Podobnie sprawa się przedstawia gdy mówię przez mikrofon to normalnie siebie słyszę w głośniku.
Różne rzeczy próbowałam, formatowałam windowsa, sterowniki od nowa instalowałam, odłaczałam tuner tv (gdyż myslałam ze ona może powodować owy szum) i nic się nie poprawiło. I mam pytanie, NA CZYM MOŻE POLEGAĆ PROBLEM. CZY TO MOŻE PłYTA GłóWNA SIę POPSUłA CZY CO Pytajnik?
P.S. ZAZNACZAM żE KARTę DZIWIęKOWą MAM ZINTEGROWANą Z PłYTą GłóWNą.
Z GóRY BARDZO DZIęKUJE ZA ODPOWIEDZI.
23 Wrz 2007, 10:32
Sprawdź
TYM jaką masz kartę dźwiękową [Multimedia

Dźwięk PCI/PnP]
23 Wrz 2007, 16:13
Bozz napisał(a):Sprawdź
TYM jaką masz kartę dźwiękową [Multimedia

Dźwięk PCI/PnP]
niestety gdy tak robię nie pokazuje mi jakie mam urządzenia w "Dźwięk PCI/PnP" natomiast gdy wchodzę w "Dźwięk Windows" pokazuje urządzenia. Co to może znaczyć ????
23 Wrz 2007, 16:51
Zainstaluj sterowniki do dźwięku.Powinny być na cd od płyty głównej.
23 Wrz 2007, 16:59
buzu napisał(a):Zainstaluj sterowniki do dźwięku.Powinny być na cd od płyty głównej.
no to własnie nic nie dało

całego windowsa od nowa instalowałam (wczesniej formatowałam dysk)

i sterowniki też