TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z dzwiekiem

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

problem z dzwiekiem

Postprzez krzysiek77 » 10 Maj 2006, 16:04

PostUA:


witam .tylko ja nie posiadam zadnej plyty cd do tego kapa kupilem go od goscia a on nic mi nie dal .moja karta to; Realtek AC"97 audio sprawdzalem na stronie ale tam jest ich pelno i nie wiem ktora zainstalowac .zainstalowalem trzy kazda inna i zadna nie dzialala .co jest grane pomocy.pozdrawiam pa
krzysiek77
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 09 Maj 2006, 21:02

Postprzez Chief » 10 Maj 2006, 16:18

PostUA:


no to pokolei:
1 odinstaluj wszystkie sterowniki ktore instalowałes i zrob restarta!
2 zainstaluj sterowniki z tej strony http://www.softwarepatch.pl/plik/1458/s ... 97_(ALC650)_Audio_Driver_A_370.html
3 no i powiedz czy dalej nic

a jesl;i to nie jest wina sterownikow to moze
1 wejdz w panel sterownai tam powinna byc jakas zakładka do twojej karty.
2 sprawddz moze jest dzwiek wyłaczony na karcie
3 a moze nie masz podłaczonych głosników albo do kompa albo do pradu.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez krzysiek77 » 10 Maj 2006, 17:29

PostUA:


the contents of this file cannot be unpacked.The executable you are attempting to run has been corruptet.Please obtain another copy of the file,verify its integrity,and try again. taki komunikat mi wyskoczyl podczas instalowania. a w ustawieniach dzwieku jest napisane BRAK
krzysiek77
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 09 Maj 2006, 21:02

Postprzez Chief » 10 Maj 2006, 17:33

PostUA:


Gdzie konkretnie sprawdziles i byo napisane brak ???

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez krzysiek77 » 10 Maj 2006, 17:42

PostUA:


start-panel sterowania-dzwiek mowa i audio-dzwiek i audio-golsnosc -brak urzadzen audio-dzwiek w zakladce schemat dzwiekowy-BRAK DZWIEKOW ALBO DOMYSLNE DLA WINDOWS-AUDIO-BRAK WSZYSTKICH URZADZEN

i co wiecie co jest nie tak??
krzysiek77
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 09 Maj 2006, 21:02

Postprzez niunka » 10 Maj 2006, 19:16

PostUA:


Brak sterow audio.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1


Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]