hey mam powazny problem z edhtml 3 strona wygląda tak: logo, menu z linkami 2 tabelki i skrypt z javy i na końcu text i od pewnego czasu gdy uruchamiam plik w edhtml-u to od ostatniej tableki w dół nie mam nic w podglądzie ed.... brakuje tego co powinno być natomiast gdy ten plik zapisany htm uruchomie w internet explorerze lub operze to wszystko jest ok. ostatnio przy uruchamianiu pisze mi: SYSTEM ERROR. CODE: 1400
NIEPRAWIDŁOWE DOJŚCIE DO OKNA. i jest tylko OK przeinstalowałem raz jeszcz ed.... i jest to same ale juz nic sie nie wyświetla. nastepna sprawa, mam zapisaną strone w której po kliknieciu na link otwiera sie dana miniatórka z fotką, ale kod (źródła nie widac w edhtml-u) i na podglądzie tez nic ale jak wezme strone główną i klikne na link zeby mi sie to otwarło (czego rzekomo nie ma) to ono sie o dziwo otwiera działające, pomimoze kodu na to nie ma widocznego w ed. co z tym zrobić ??
kolejna sprawa ściągnąłem ed 5 i nie cche mi sie uruchomić pokazuje sie okienko powitalne i w momencie znika, próbowałem na nowym koncie z atrybutami itp ale zawsze to samo pozostałe programy w ed 5 jakaś galeria i 2 inne działają normalnie tylko ten nie chce co to moze być??