Witam,
mam gigantyczny problem, zaiste spowodowany tym że jestem komputerowym laikiem:(

Kodeki jakie zwykle instalowałam do oglądania fimów to SLD Codec Pack Version 1.5 oraz K-Lite Codec Pack 2,27 full i zawsze to wystarczało do odtwarzania filmów. Jakieś kilka miesięcy temu robiłam "małą" wymianę sprzętu tj: karta graficzna i dysk i od tego czasu kodeki ktore dotychczas instalowałam nie zdały egzaminu. Filmy ktore miałąm kiedys tam na płytach to działają przy tym zestawie kodeków, problem jednak z filmami ściągniętymi z neta:/ od dawna ściagałam filmy z eMule i zawsze wszystko chodziło ale odkąd zmieniłam "sprzet" filmy z neta nie działają:( już nie wiem co mam robic, przeczytałam MASĘ ARTYKUŁÓW na tym i innych forach, zainstalowałam wszytsko możłiwe wersje i kombinacje kodeków ale nic nie skutkuję, próbowałam też je odinstalować i zainstalowac inne na nowo, formatowanie dysku też nie pomaga:( Gdzies na forum wyczytalam, ze program AVIcodec zasugeruje kodeki potrzebne do odtwarania filmów, ale nic z tego, wyślietla mi się jakiś "błąd otwarcia, nie można odtworzyc pliku, ten format nie jest obsługiwany" mimo ze jest to format avi:/ All prayer, WMP, best player nie odtwarzają filmów z neta mimo zew obsługują te formaty:/ allPlayer ponoć sam dopasowuje kodeki, ale mi wyślietla się błąd że "brak jakiegoś kodeka, nie rozpoznałem jakiego lub zbió uszkodzony"