przez SHINGO » 26 Cze 2008, 23:18
UA:
Witam ok dzięki za info aby móc właśnie wykonywać te ruchome menu chodzi mi oto że wyglądało to tak podawało się w parametrach menu że np.miało to trwać powiedzmy 60 sekund potem podkład dźwiękowy do menu wcześniej już przygotowany również się dodawało choć wcale niemusi on być.Klikało się na dalej pokazywał cały gotowy projekt przed właśnie nagraniem go czy na płytę czy na dysk twardy obojętne czy jest cały film wraz z menu ok tak jak sobie ustaliliśmy.Pod pilotem właśnie była funkcja tworzenie ruchomego menu nato się klikało i on w locie już pokazywał jak tworzy to menu potem po stworzeniu cały projekt się ukazywał , można było sobie go sprawdzić włączyć któryś fragment filmu itd.potem kwestia jak już wsp.tylko wyboru gdzie chce się nagrać ten film czy na dysk twardy lub odrazu bezpośrednio na płytę dvd to wszystko.Potem po nagraniu.np na płytę dvd i odtworzeniu tego materiału najpierw logiczne włączało się menu filmu stworzone w programie przez siebie i w każdym okienku był przez ten czas dodany przez nas czyli jak już wsp.te przykładowe 60 sekund odtwarzany fragment filmu.Tak to u mnie działało mam tak zrobione na płycie dvd mix z trylogi MATRIXÓW oraz WEJŚCIA SMOKA i wszystko właśnie tak działa jak wyżej opisałem.Teraz zanic nie mogę tego uruchomić a niebędzie możliwe tworzenie ruchomego menu jeśli poprzez internet nieuaktywni się właśnie tych patentów wówczas oni to u siebie uaktywniają sprawdzając klucz i wtedy jest ok działa wszyściutko.Jednak u mnie coś się porobiło mimo postawieniu nowiutkiego systemu zakupienia ponownie jak już wsp.wersji pudełkowej oprogramowania NERO z licencją BOX tamta była wersja OEM nadal mam ten irytujący mnie baaardzo problem i niewiem jak go rozwiązać dlatego szukać pomocy tu na forum i liczę nanią baaaaardzo.
Windows 11 Pro (23H2) x64
Asus Rog Strix X570-E Gaming
AMD Ryzen 7 5800X
Noctua NH-D15S
Samsung 990 Pro 1TB M.2
ASUS GeForce RTX 3060 Dual OC V2 LHR 12GB GDDR6
G.SKILL 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 Ripjaws V Black
Pioneer BDR-S09XLT
SeaSonic Prime PX-850 (80 Plus Platinum) 850W