TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam mam problem ponieważ, co jakiś czas gg mnie wywala i nie mogę się zalogować i jak zrobię przywracanie systemu to gg zadziała, robiłem reinstalacje gg i nic to nie pomogło co robić , logi mam czyste kumpel z dawnej pracy mi sprawdzał.
Dawid rozwiń to bardziej nie możesz zalogować bo błąd jakiś czy po prostu nie idzie się połączyć ? Spróbuj zmienić server gg pogrzeb na google jest gg server changer o ile dobrze pamiętam jak to nie pomoże to pokombinujemy
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Też tak czasami mam zaloguje mnie, patrze 5minut później już czerwone słoneczko i połączyć się nie mogę, ale mija 15minut i chodzi jak trzeba. Poszukaj jakiegoś programu do zmiany serwera i będzie pewnie po problemie.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."