Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

problem z gadu

21 Sie 2006, 14:04

Witam
mam problem z gadu gadu a mianowicie czasami samo mi się ono wyłąćza dlaczego ??????????????????

21 Sie 2006, 17:08

Jakiś konkrentny bład?

21 Sie 2006, 19:21

1. Przeinstaluj.
2. Jak nie pomoże - zainstaluj inny komunikator obsługujący sieć GG. Polecam TLENA lub KONNEKTA

Na pewno będziesz 100 razy bardziej zadowolony z nich, niż z Gadu-Gadu.
Są stabilne i nie żrą dużo pamięci, a przy tym w TLENIE jest jeszcze "pod ręką" konto e-mail. Konnekt jest bardziej zaawansowany, możesz mieć problemy z konfiguracją, dlatego jeśli jesteś "like" to polecam tylko TLENA.

Pozdrawiam.

21 Sie 2006, 20:21

a ja aqq.ale to nie temat co polecacie.chociaz gg <- mowi samo za siebie.Tylko Niunce nie sprawia problemów ;)

może zarzuć logo HJT? bo może coś złapałeś...

ciekawostka...

22 Sie 2006, 19:09

korzystanie z konta gg za pomocą innego programu np:Tlen jest nielegalne!!
twoje konto może być usunięte z tego powodu!!

22 Sie 2006, 20:07

nie mogą tak zrobić!

gdyby mogli to już dawno była by pierwsza sprawa.tak jak z microsoftem.

zreszta gdyby mogli tego zabronic to by oni oskarzali programistow ze pozwalaja na to.to jest tylko dla picu

Re: ciekawostka...

22 Sie 2006, 20:36

JEDREK napisał(a):korzystanie z konta gg za pomocą innego programu np:Tlen jest nielegalne!!
twoje konto może być usunięte z tego powodu!!

a gdzie takie informacje posiadłes ?? skad to wzioles?? to juz gg by sie sadzilo z tlenem i innymi komunikatorami!!

czemu tego nie robi ??

pozdrawiam

22 Sie 2006, 21:12

JĘDREK ma racje, więc banan i Chief - zapoznajcie sięzregulaminem Gadu-Gadu :)

Punkt 11.

Jak dla mnie jest to idiotyzm kompletny. Ale wiadomo, jak będą kasować konta użytkowników, którzy używają innych klientów - będą spisani na straty.

A skapnąć się mogą bardzo łatwo. Chociażby po tym, że użytkownik np takiego Tlena lub Konnekta, nie pobiera reklam z serwera reklamowago Gagu-Gadu :/

No ale cóż, narazie nie słyszałem, aby kasowali za to...

Może lepiej nie róbmy OT i kogo to interesuje niech założy osobny temat...

22 Sie 2006, 21:25

mowie ze to jest dla picu! i dla takich jak wy :roll:

chief ma racje!

22 Sie 2006, 21:31

banan napisał(a):mowie ze to jest dla picu! i dla takich jak wy :roll:

chief ma racje!

Dla takich tzn jakich ?

W czym ma Chief racje,zeby sie sadzili ?

a dlaczego wytwornie fonograficznie nie sadza sie z producentami oprogramowania lamiacego zabezpieczenia ?

Co moze gg zrobic konektowi czy tlenowi ? skarzyc ich o to ze tlen obslguje nr gg ?
to chyba uzytkownik lamie regulamin poslugujac sie innym programem korzystajac z nr gg a nie producent oprogramowania.

22 Sie 2006, 21:49

no a mi sie podoba potpunkt nr 14
Operator zastrzega sobie prawo rozwiązania umowy o korzystanie z usług komunikatora Gadu-Gadu w jakimkolwiek czasie z jakiejkolwiek przyczyny lub bez podania przyczyny, zaś Użytkownikowi nie przysługują w stosunku do Operatora jakiekolwiek roszczenia z tym związane.

bezsens taki regulamin to nie powinno sie traktowac powaznie

Pozdrawiam

22 Sie 2006, 22:03

banan napisał:
mowie ze to jest dla picu! i dla takich jak wy Rolling Eyes

chief ma racje!

Dla takich tzn jakich ?

dla takich co we wszystko wierzą

W czym ma Chief racje,zeby sie sadzili ?

to juz gg by sie sadzilo z tlenem i innymi komunikatorami!!

a dlaczego wytwornie fonograficznie nie sadza sie z producentami oprogramowania lamiacego zabezpieczenia ?

pytaj sie mnie a ja Ciebie :roll:

to chyba uzytkownik lamie regulamin poslugujac sie innym programem korzystajac z nr gg a nie producent oprogramowania.

a właśnie że nie bo jakby nie obsługiwały gg to by userzy tego nie robili.a ludzie zaczeli emigrować do innych komunikatorów więc dodali taki pkt

jeszcze jakieś pytania?
Wyślij odpowiedź