TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z geforcem 8800gtx od gigabyta :(

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

problem z geforcem 8800gtx od gigabyta :(

Postprzez neoono » 16 Cze 2008, 17:44

PostUA:

:( ej sluchajcie, jest taki problem, mam kompa juz od jakis 4 miesiecy
procek q6600 2,4
ram kingsotn valueram 4x 1gb 800mhz
grafa 8800gtx gigabyte
zasilacz 520w ever silver

reszty nie bede pisal bo to raczej nei ma wplywu na grafiki

otoz moj problem polega na tym ze grafika na tej karcie jest beznadzjiejna, instalowalem nowe sterowniki, pozniej spowrotem stare, a poziej jeszcze starsze niz te co mialem razem z grafa i za kazdym razem grafika jest beznadziejna, np test drive unlimited wyglada koszmarnie, te drzewa i wogole wszystko jest jakies takie matowe i to wogole nie przypomina hd, a colinie dircie juz nie wspomne, poza samochodem to wszystko bylo jakies takie przerywane, droga wygladala jak przy rozdzialce 640x480, mam monitor 226bw samsung ale jak patrzylem na youtubie to nie jest wina monitora bo grafika na tym monitorze w tdu na filmiki byla duuzo lepsza niz u mnie, moznabylo to nazwac grafika hd, natomiast nie wiem co mzoe byc nie tak z moja karta, co wy o tym myslicie? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :x jak chcecie to moge screena wam pokazac z mojego kompa
Awatar użytkownika
neoono
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2008, 17:34
Miejscowość: Siedlce (mazowieckie)

Postprzez Bozz » 16 Cze 2008, 18:02

PostUA:

Pokaż screen'a. A w ustawieniach gry zmieniałeś? Bo na to wygląda, że nie...
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez neoono » 17 Cze 2008, 12:14

PostUA:

Bozz napisał(a):Pokaż screen'a. A w ustawieniach gry zmieniałeś? Bo na to wygląda, że nie...

nie no bez przesady, nie jest maz taki glupi zeby ustawien nie zmienic, sam kompa zlozylem to to tez umiem zrobic, ustawilem wszystko na maxa, rozdzialka 1680x1050 aa x4 i maxa detale i odswiezenie 60mhz, uzywam kabla dvi i to nie byle jakeigo bo dokupywalem za 217 zlotych tylko nie pamietam firmy ale grafika jest nadal talka sama, screen nie jest on z mojego kompa ale grafa wyglada bardzo podobnie jak ba tym screenie (nie moglem zrobic bo jakis blad na paincie mi wyskakiwal jak zdjecie chcialem wkleic :/ ale nie widze roznicy miedzy ta grafa a moja, tylko ze ja mam aa ustawione a tu chyba nie ma ) grafa wyglada jak na analogu , tylko powiedz jak go wkleic bo ja wogole pierwszy raz mam z forum doczynienia XD
Awatar użytkownika
neoono
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2008, 17:34
Miejscowość: Siedlce (mazowieckie)

Postprzez niunka » 17 Cze 2008, 13:38

PostUA:

Zacznij od testow w 3DMark i wklej jak wyszly.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez zYGuś » 18 Cze 2008, 01:03

PostUA:

3dmark swoją drogą :) a gdzie kupiłeś grafikę ??

jeszcze jedno mnie martwi:

zainstaluj Ten Program i podaj wartość Engine i Memory
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]