TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem z tym najnowszym gg gdy po instalacji go wlaczam to on po jakichs 5 sekundach sam sei wylacza ... probowalam juz instalowac drugi raz i nic nie pomoglo, jak zainstalowalam z powrotem stara wersje to dziala normalnie... HELP bo nie wiem czemu tak sie dzieje:/ Z gory THX za pomoc
Czy może raczej chodzi Ci o wersje 7.5 ? Bo 1.5 to chyba nigdzie już nie znajdziesz. Ściągasz ze strony www.gadu-gadu.pl? Czy z jakiś innych. Spróbuj tez ściąganąc inną wersje 7.5 tylko inny build
banan napisał(a):i niech mi nikt nie mówi że zależy kto co lubi bo tego nikt nie lubi-to przezwyczajenie
Ja lubie gg I nigdy nie mialam z nim problemow z zadna wersja
A co do tematu to z nowszymi wersjami bardzo wiele osob ma problemy.Wniosek wiec prosty jezeli ktos chce miec gg to niech robi tak jak napisal 1jaa i po problemie.