Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
03 Sie 2006, 09:25
Mam problem z tym najnowszym gg gdy po instalacji go wlaczam to on po jakichs 5 sekundach sam sei wylacza ... probowalam juz instalowac drugi raz i nic nie pomoglo, jak zainstalowalam z powrotem stara wersje to dziala normalnie... HELP bo nie wiem czemu tak sie dzieje:/ Z gory THX za pomoc
03 Sie 2006, 09:47
Czy może raczej chodzi Ci o wersje 7.5 ? Bo 1.5 to chyba nigdzie już nie znajdziesz. Ściągasz ze strony
www.gadu-gadu.pl? Czy z jakiś innych. Spróbuj tez ściąganąc inną wersje 7.5 tylko inny build
03 Sie 2006, 13:30
boże dlaczego ludzie używają gg a potem sie jeszcze dziwią że mają problemy...
GG TO SHIT
i niech mi nikt nie mówi że zależy kto co lubi bo tego nikt nie lubi-to przezwyczajenie
Bardzo prosze.Jezeli nie masz nic do powiedzenia co jest bezposrednio zwiazane z tematem to sie nie wypowiadaj
niunka
tyle że to było na temat
na temat gg
Ostatnio edytowany przez
banan, 03 Sie 2006, 16:49, edytowano w sumie 1 raz
03 Sie 2006, 13:35
Ja tam żadnych problemów nie mam z gg. Trzeba próbować zainstalować takie jakie chodzi dobrze i tyle. A jak nie to najlepiej używać innego klienta.
03 Sie 2006, 16:27
banan napisał(a):i niech mi nikt nie mówi że zależy kto co lubi bo tego nikt nie lubi-to przezwyczajenie

Ja lubie gg

I nigdy nie mialam z nim problemow

z zadna wersja
A co do tematu to z nowszymi wersjami bardzo wiele osob ma problemy.Wniosek wiec prosty jezeli ktos chce miec gg to niech robi tak jak napisal 1jaa i po problemie.
03 Sie 2006, 16:51
Dla mnie gg to przezwyczajenie, tak jak Windows...
...Tyle że od Windowsa nie moge sie odzwyczaić
04 Sie 2006, 12:20
a do tych przyzwyczajen mozna jeszcze dodac Winampa i IE
04 Sie 2006, 12:44
Winamp tak, zawsze go używałem, natomiast IE nie przejdzie.Za wolno sie strony ładują i za dziurawy.FF ma dodatki, jest wygonijeszy i szybszy.
FF to też moje przezwyczajenie