TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z GG

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z GG

Postprzez pierun_15 » 30 Lip 2005, 12:26

PostUA:

Witam
Mam następujący problem:
gdy chcę przesłać plik poprzez GG wyskakuje komunkiat ''Nie mozna nawiązać połączenia'' natomiast tylko przy jednej osobie moge przesłać plik a tak to nikomu.
Następny problem to to ze nie moge podczas rozmowy wstawic zadnego obrazka ponieważ nie ma ikony gdzie się wstawia obrazki a na inny sposób też nie działa.Dodam jeszcze że próbowałam już wszystkich wersji GG.
Jak wy myślicie jaka może być przyczyna takich błędów??
pierun_15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Lip 2005, 13:46

Postprzez Yoo! » 30 Lip 2005, 14:27

PostUA:

gdy nie mozna sie połączyć to najwyraźniej jest cos z serwerem GyGy, też tak mam niekiedy, albo spróbuj odinstalować i zainstalować ponownie gg, a co do przesyłania obrazków, to może masz zmienioną skórke w gg, bo w niektorych skinach nie ma przycisku wybierania obrazka itp. spróbuj wejść do pliku z obrazkiem skopiować go i wkleić na gg, pozdro :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez wieprzus » 03 Sie 2005, 17:04

PostUA:

jeśli nie można naiwązać połączenia to znaczy że tkóryś komputer nie ma realnego IP tylko jakaś podsieć i nie można nawiązać wtedy połączenia p2p
WINDOWZZZZZZZE......what a shit...
wieprzus
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Mar 2005, 11:21

Postprzez archaniol » 04 Sie 2005, 08:22

PostUA:

a wersje 7 beta gadu gadu prubowałes
ja ja mam i chodzi jak ma chodzic
najnowsze i całkowicie darmowe mp3: wystarczy wpisać i przytrzymać Alt i F4
Awatar użytkownika
archaniol