Witam
Mam problem z Google Gmail. Używam Gmail Notifier i Outlooka do konta Gmail. Na Notifier zazwyczaj mam wyświetlony komunikat: an error has occurred (cannot check messages 120002) the request timed out.
W Outlooku: serwer pop3 nie odpowiedział w ciągu 60sekund. Czy chcesz czekać dalej? Jak nie chce to wyskakuje komunikat poczty: Podczas komunikowania się z serwerem nastąpiło przekroczenie limitu czasu. Konto: 'pop.gmail.com', Serwer: 'pop.gmail.com', Protokół: POP3, Port: 995, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Numer błędu: 0x800CCC19.
Na konto nie mogę się zalogować też przez żadną przeglądarkę. Tylko od czasu do czasu mi się to udaje. Mieliście może takie problemy z tą pocztą?
Nie wiem czy to wina kompa(wirus? blokuje akurat gmaila?) czy błąd poczty. Ale w telefonie i na innym kompie mogę sprawdzić pocztę wtedy kiedy wyskakują mi te komunikaty:/
Ale najgorsze jest to że nawet z przeglądarki nie mogę się zalogować. Po prostu nie otwiera mi się czasami strona do logowania na pocztę:(
Wpisując do google "gmail" wywala mi wyniki wyszukiwania, klikam na gmail i nic. Nie chce się otworzyć:/
Wszystkie przeglądarki czyszczę często:/ używam też ccleanera. Mam Avasta, używam też AntiMalware i jeszcze jakieś inne programy. A też skanery online:/
Niedawno robiłem format c ale mam stary dysk i może na nim coś na stałe się "osadziło".
mam loga z OTL. Pierwszy raz go robiłem to nie wiem czy to tak miało wyglądać. Podaję linka do niego:
http://www.wklej.eu/index.php?id=338dc3ef32