Witam. Mam mały problem z przeglądarką google. Na stronach typu facebook, lub na poczcie, albo na każdej stronie, gdzie mam się zalogować, po zalogowaniu dostaję taki komunikat:
"Podjęto próbę nawiązania połączenia z witryną
www.facebook.com jednak serwer przedstawił nieprawidłowy certyfikat. Nie można przejść dalej, ponieważ operator strony poprosił o zwiększenie bezpieczeństwa w tej domenie.
Po nawiązaniu połączenia z bezpieczną witryną serwer, na którym przechowywana jest ta witryna, wyświetla certyfikat, aby zweryfikować jej tożsamość. Ten certyfikat zawiera informacje o tożsamości takie, jak adres witryny, które są weryfikowane przez inną firmę zaufaną w komputerze. Dzięki sprawdzeniu zgodności adresu w certyfikacie i adresu witryny można określić, czy nawiązano bezpieczną komunikację z docelową witryną internetową, a nie innym podmiotem (np. intruzem w Twojej sieci).
W tym przypadku certyfikat serwera lub pośredniego urzędu certyfikacji przedstawiony przeglądarce jest nieprawidłowy. Może to oznaczać, że certyfikat jest uszkodzony, zaweira niepoprawne pola, lub jest nieobsługiwany."
Kilka razy przeinstalowywałam chroma, ale to niestety nic nie dało.
Bardzo proszę o pomoc