TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam proplem mam gre Drivera ale nie moge jej odpalic na moim systemie mam XP co zrobic żeby ja odpalic instalowalem jusz nawet Directx9 i nic ??????????????????
Ale w tym momencie nie chodzi mi o system chodzi mi o gre. On mógł ją zainstalować ale jeżeli np. jakiś antywirus mógł usunąć aplikacje bo wykrył wirsa, to wtedy gra Ci nie ruszy bez pliku bo on bedzie potrzebny.
pozdrawiam
Wiesz co spróbuj zrobić tak jak ci powiem możliwe że to przez system. Więc wciśnij drugi przycisk na setup.exe czy inny do instalacji i właściwość i tam jest zakładka "Zgodność" włącz ją, zaznacz tryb zgodności i wybierz najlepiej win 98. Ja spróbowałem na jakimś programie i mi zadziałało. Ale na RollerCoaster Tycoon mi działać i tak nie chciało. więc życzę powodzenia.