Cześć
Mam problem z 1 hackerem, który usilnie próbuje dobeać się do mojego kompa - wiecznie atakuje jakiś port. Mam jego numer GG i IP komputera.
Chciałbym wywinąć mu jakiś numer. Ma ktoś z Was jakiś pomysł?
pozdrawiam
mufi
UA:
UA:
Kerio Personal Firewall (KPF) ułatwia użytkownikom kontrolę nad wymianą danych ich komputerów z innymi komputerami w Internecie lub sieci lokalnej.
Kerio ServerFirewall jest rozwiązaniem przeznaczonym do zarządzania bezpieczeństwem systemów serwerowych z rodziny Windows. Pomaga chronić serwery windowsowe przed atakami z Internetu i sieci LAN.
Kerio WinRoute Firewall ustala nowe standardy w zakresie uniwersalności, bezpieczeństwa i możliwości kontroli dostępu użytkowników do Internetu. Zaprojektowany z myślą o sieciach korporacyjnych, zabezpiecza przed atakami z zewnątrz i wirusami oraz ogranicza dostęp do witryn WWW w oparciu o ich zawartość.
Program chroni dane osobiste i zapobiega dostępowi hakerów. Wykorzystana w programie inteligentna technologia zapobiegania włamaniom blokuje podejrzany ruch internetowy.
Outpost Firewall PRO to jedne z najskuteczniejszych programów zabezpieczających na rynku. Program stanowi doskonałą zaporę ogniową i chroni przed zagrożeniami z sieci.
Sygate Personal Firewall jest prostym w obsłudze programem zapewniającym ochronę komputera podczas pracy w Internecie.
Tiny Firewall 2005 Standard to aplikacja, która stanowi zaporę osobistą. Jak każdy programu typu firewall zapewnia ochronę przed zagrożeniami z Internetu.
WyvernWorks Firewall to prosty w obsłudze, darmowy firewall będący idealnym narzędziem zabezpieczającym lokalny komputer przed włamaniami z Internetu.
ZoneAlarm jest programem, który zabezpieczy twój komputer w czasie użytkowania Internetu. Program ma przejrzysty interfejs i jest łatwo konfigurowalny.
Aplikacja poza standardową pracą jako firewall, chroni pocztę m.in. blokując podejrzane wiadomości. Program pozwala kontrolować pliki cookie oraz blokuje okienka typu pop-up.
UA:
UA:
UA:
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników