TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z instalacją Photoshop CS3

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z instalacją Photoshop CS3

Postprzez Mexico » 08 Mar 2008, 21:48

PostUA:

Chciałbym zainstalować photoshopa cs3 na swoim komputerze,ale niestety nie mogę tego zrobić. Za każdym razem kiedy odpalam setup.exe trwa inicjalizacja instalacji, a gdy pasek postępu dochodzi do końca nie ma dalszej instalacji. Po ponownym uruchomieniu setup.exe dzieje się tak samo z tym, że na końcu wywala błąd żeby dokończyć poprzednią instalację. Pomóżcie! Nie mam pomysłów i sił już co do tego programu. Przetestowałem już 3 wersje w tym jedna była ze strony producenta i cały czas tak samo się dzieje
Mexico
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Mar 2008, 21:43

Postprzez adamsio » 08 Mar 2008, 23:31

PostUA:

Miałem podobnie i nie udało mi sie zainstalować...

może Zainteresuje cię Gimp?

Ściągnij Gimpa z instalek i zobacz poradniki, naprawdę fajne można edytować rzeczy...

Jeśli co bardzo zależy na PS to poczekaj może ktoś inny pomoże...

@Edit:

Twój komp może nie spełniać wymagań programu bo są duże:

Wymagania systemowe dla Windows:
- Procesor Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon, Intel Core Duo
- Microsoft Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 lub Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise
- 512MB pamięci RAM
- 64MB of video RAM
- 1GB wolnego miejsca na dysku twardym
- Rozdzielczość minimum 1024x768
- DVD-ROM drive
- QuickTime 7
- Połączenie z Internetem
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB
GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB GDDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)
Awatar użytkownika
adamsio
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 31 Paź 2007, 21:59
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez Mexico » 08 Mar 2008, 23:58

PostUA:

Nie no mój komputer jeszcze łapie się w tych wymaganiach :) Ale poczyniłem pewne postępy. Udało mi się usunąć z programów błędną instalacje. I teraz po inicjalizacji za każdym razem pojawia się w zainstalowanych programach. Trochę to dziwne bo nie było instalacji. Także czekam na jakieś rady...
Mexico
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Mar 2008, 21:43

Postprzez missiak » 09 Mar 2008, 10:10

PostUA:

może masz zbugowanego pirata? :D

A jeżeli to oryginał to polecam kontakt z obsługą klienta - korzystałem i powiem, że są bardzo pomocni :wink:

P.S.
Sam korzystam i z wersji CS2 i z CS3 i nigdy nie miałem takiego problemu. Stąd wnioskuję co powyżej lub niezgodność z podzespołami komputera.
missiak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2008, 22:33

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]