Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
08 Mar 2008, 21:48
Chciałbym zainstalować photoshopa cs3 na swoim komputerze,ale niestety nie mogę tego zrobić. Za każdym razem kiedy odpalam setup.exe trwa inicjalizacja instalacji, a gdy pasek postępu dochodzi do końca nie ma dalszej instalacji. Po ponownym uruchomieniu setup.exe dzieje się tak samo z tym, że na końcu wywala błąd żeby dokończyć poprzednią instalację. Pomóżcie! Nie mam pomysłów i sił już co do tego programu. Przetestowałem już 3 wersje w tym jedna była ze strony producenta i cały czas tak samo się dzieje
08 Mar 2008, 23:31
Miałem podobnie i nie udało mi sie zainstalować...
może Zainteresuje cię Gimp?
Ściągnij Gimpa z instalek i zobacz poradniki, naprawdę fajne można edytować rzeczy...
Jeśli co bardzo zależy na PS to poczekaj może ktoś inny pomoże...
@Edit:
Twój komp może nie spełniać wymagań programu bo są duże:
Wymagania systemowe dla Windows:
- Procesor Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon, Intel Core Duo
- Microsoft Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 lub Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise
- 512MB pamięci RAM
- 64MB of video RAM
- 1GB wolnego miejsca na dysku twardym
- Rozdzielczość minimum 1024x768
- DVD-ROM drive
- QuickTime 7
- Połączenie z Internetem
08 Mar 2008, 23:58
Nie no mój komputer jeszcze łapie się w tych wymaganiach

Ale poczyniłem pewne postępy. Udało mi się usunąć z programów błędną instalacje. I teraz po inicjalizacji za każdym razem pojawia się w zainstalowanych programach. Trochę to dziwne bo nie było instalacji. Także czekam na jakieś rady...
09 Mar 2008, 10:10
może masz zbugowanego pirata?
A jeżeli to oryginał to polecam kontakt z obsługą klienta - korzystałem i powiem, że są bardzo pomocni
P.S.
Sam korzystam i z wersji CS2 i z CS3 i nigdy nie miałem takiego problemu. Stąd wnioskuję co powyżej lub niezgodność z podzespołami komputera.