TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z instalacją PPJoy!!

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Problem z instalacją PPJoy!!

Postprzez TheWilq » 07 Kwi 2010, 12:08

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Witam
Nie wiedziałem gdzie się zwrócić o pomoc więc piszę tutaj.
Otóż wszedłem w posiadanie programiku PPJoy, który oferuje nam możliwość użytkowania myszki w charakterze joypada którą to funkcje chciałbym wykorzystać.
Podczas instalacji najpierw dostawałem errory typu, że nie można zainstalować unasigned drivers z czym sobie poradziłem ustawiając, żeby winda ingorowała niepodpisane sterowniki.
Ale w tym momencie dostaje takie errory
Podczas instalacji...
ERROR
I, że co...? w jaki sposób niby manualnie zainstalować sterowniki??

Podczas próby uruchomienia...
ERROR

Zawartość folderu jak widać jest plik PPJoybus.sys no ale co z tego?
Googlowałem w poszukiwaniu przyczyny... manual obszedłem, nic na ten temat nie ma
Może można jakoś zainstalować ten plik .sys chociaż nie wydaje mi się...
Siedzę na windzie xp pro.

Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś postarał się mi jakkolwiek
Dzięki z góry
TheWilq
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Paź 2009, 15:41

Re: Problem z instalacją PPJoy!!

Postprzez TheWilq » 08 Kwi 2010, 11:30

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Dobra rozumiem, że mało kto albo nawet nikt nie miał styczności z tym programem, ale co może powodować takie błędy podczas instalacji sterowników jakichkolwiek... :| help
TheWilq
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Paź 2009, 15:41

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników