TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z instalacją...

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Problem z instalacją...

Postprzez Lancia » 06 Lip 2007, 23:34

PostUA:

Witam,
Mam taki problem z instalacją programów np. chce zainstalować Opera 9.2 to mi pokazuje błąd
Biblioteka systemowa DLL user32.dll została zrelokowana w pamięci. Aplikacja nie będzie działać prawidłowo. Powodem relokacji było to, zę biblioteka DLL C:\Windows\system32\SHELL32.dll zajmowała zakres adresów zarezerwowany dla systemowej bilbioteki DLL. Należy skontaktować się z dostawcą w sprawie nowej biblioteki DLL.

P.S. Taki problem mam nie tylko jak instaluje opere ale także inne programy.
Proszę o pomoc :sad:
Lancia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Gru 2005, 11:55
Miejscowość: Chybie City :)

Postprzez jonny » 06 Lip 2007, 23:53

PostUA:

Zainstaluj tę poprawkę , powinno pomóc :
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... oContainer
SP 2 konieczny.
Masz pewnie nakładkę typu vista trnsformation pack jak łatka nie pomoże to usuń nakładkę .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez Lancia » 08 Lip 2007, 17:43

PostUA:

Thx. Za pomoc, faktycznie ze miałem zainstalowanego Vista Transformation Pack i odinstalowałem i pomogło mi.
Lancia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Gru 2005, 11:55
Miejscowość: Chybie City :)

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]