TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Intelore Rar Password Recovery v1.1 RC16

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z Intelore Rar Password Recovery v1.1 RC16

Postprzez Kozic » 27 Kwi 2006, 14:15

PostUA:

Jak widać w tytule, mam problem z tym programem, a chodzi o to, że zgodnie z opisem zamieszczonym w jego pomocy powinien sprawdzać ok. 22000 haseł na sekundę, a u mnie dzieje się to w tempie od 6 do 8 w porywach. W efekcie wczoraj włączony program dzisiaj stoi cały czas na 0% i pewnie złamanie hasła może mu zająć ładnych kilka miesięcy :P . W związku z tym pytam, czy może ktoś wie czy źle skonfigurowałem program, czy co? Może to wina komputera? Albo może ktoś zna jakiś inny program, który złamał by szybciej to hasło i mógłby mi go podrzucić??? Dodam, że Advanced rar password remover działał u mnie tak samo. Bardzo proszę o pomoc, bo pilnie mi to jest potrzebne!!! Z góry dzięki za odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Kozic
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 09:20
Miejscowość: Świdnica

Postprzez niunka » 27 Kwi 2006, 16:48

PostUA:

Z haslem do rara odpusc sobie,bardzo dlugo bedzie szukalo w zaleznosci jeszcze jakiego masz kompa,ale mimo wszystko jest to kilkanascie hasel na sekunde i wiecej nie da rady,wiec moze to trwac miesiacami,zalezy jeszcze jakie dlugie haslo.
Chyba ze to zip to wtedy mozesz poszalec bo moze dochodzic do kilku milionow hasel na sekunde.
poczytaj
http://www.elcomsoft.com/archpr.html
wersja trial
http://www.elcomsoft.com/download/archpr.zip

Jeszcze jedno haslo czesto jest ukryte w pliku,sprobuj kliknac na niego dwa raty.
Haslem moze byc strona skad pobrales,albo w nazwie arhiwum
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników