Jestem nowym użytkownikiem i mam nadzieję a raczej szczerze wierzę, że trafiłem w odpowiednie miejsce. Zarejestrowałem się, bo mam problem z netem, ale także, dlatego że z tego co zaobserwowałem można tu otrzymać szybką i profesjonalną pomoc od życzliwych i cierpliwych ludzi.
Mój problem polega na tym, że przeglądarka nie ładuje mi grafik na wielu stronach, większości filmów na YT, wp.tv, tosiewytnie.pl, nie mogę nic pobrać za pomocą przeglądarki, żadnego programu ze stron typu instalki.pl (otwiera się okienko, zapisuję, ale nic się nie ściąga, prędkość 0), więc muszę biegać do kumpla po wszystkie programy typu OTL, Gmer itd. Co więcej nie mogę nawet zaktualizować Adobe Flash Player, Javy, nawet Avasta, prócz tego mam straszne problemy z logowaniem się na GG. Co ciekawe speedtesty wypadają idealnie, internet chodzi całkiem ok, prócz w/w problemów. Aha zrobiłem test z klientem utorrent i tam ściąga mi z maksymalną prędkością, ale przez przeglądarki zarówno IE, jak i Opere nic nie idzie. Mam nadzieję, że dacie rade mi jakoś pomóc, bo męczę się z tym już drugi tydzień, jeszcze jedno problem wystąpił ot tak z dnia na dzień, wiec na początku myślałem, że to chwilowe problemy od dostawcy Internetu, ale okazuje się, że nie.
Oto logi:
GMER

OTL.txt

Extras.txt-> http://www.wklej.eu/index.php?id=96de5933fa