TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROBLEM Z INTERNETEM

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

PROBLEM Z INTERNETEM

Postprzez ADAMO » 09 Mar 2005, 13:41

PostUA:

Witam mam problem otóż podczas serfowania po necie co jakiś czas zawiesza mi się internet tzn. ikonka połączenia jest dalej widoczna w pasku zadań choć nie aktywna , restartuje się cały pasek zadań na nowo oraz nie ma dzwięków nic nie można odtwarzać ,nic nie dają próby ponownego uruchomienia netu musze zrestartować komputer co jest bardzo frustrujace gdyż robienie tego co kilka ,bądz kilkanaście minut nie nalezy do milych czynnosci moze któryś z Was spotkał się z czymś takim i zaznaczam że dzieje się to tylko podczas pobytu w necie oraz że sprawdzam kompa różnymi programami typu Ad Aware ,Spy Boot Search and Destroy, MKS VIR ,PANDA przynajmniej raz w tygodniu i nic nie wykrywa moja konfiguracja to PIII 1.3 MHz GeForce2Go 512 MB RAM 30 GB HDD WIN XP Profesional a internet to modem ADSL 640 kb\s proszę pomóżcie z góry dziękuję pozdro
ADAMO
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Mar 2005, 13:26

Postprzez judasz » 10 Mar 2005, 13:04

PostUA:

może tak czas pomyśleć nad jakims szybszym łączu :lol:
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez ADAMO » 10 Mar 2005, 20:33

PostUA:

przecież mam najszybsze połączenie jakie jest oferowane w sieci Netia 640 kb\s downloadu i 160 kb\s uploadu i z nikim go nie dzielę cały czas mam takie połączenie jak dla mnie jest bardzo szybkie ,ściąganie nawet bardzo grubych plikow nie zajmuje dużo czasu , kuzyn ma neo 128 o wiele gorsze łacze i takich problemow nie ma (a sieci osiedlowe mi sie nie podobaja bo co z tego ze niby jest tam ok 3MB lub wiecej a jest to dzielone na kilkanascie lub kilkadziesiat osob ,rozmawialem z ludzmi ktorzy tak maja i wcale sobie tego nie chwala),a poza tym to napewno nie jest wina tego łącza bo zaczęło mi sie to dziać od ok miesiaca a tego neta mam juz kilka miesiecy i wszystko było ok
ADAMO
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Mar 2005, 13:26

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]