TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z internetem w k550i.

Tematy związane z telefonią komórkową.

Problem z internetem w k550i.

Postprzez mateusz x man » 23 Sty 2008, 18:18

PostUA:

Mam dość dziwny problem z internetem w moim k550i. Otóż kilka dni temu ściągnąłem sobie GG na komórkę, zainstalowałem, skonfigurowałem za pomocą tej strony http://www.simplus.pl/v.do?idx=805228 i wszystko działało. Niestety nie długo ponieważ miałem skromne fundusze na koncie i zostało ono zablokowane. Gdy dziś doładowałem konto, wykupiłem pakiet 20MB za 5 zł i chciałem ponownie pobrać GG. Nie dało się. Strona plus.pl także nie działa. I do tego pojawia się komunikat: ,,Błąd komunikacji. Sprawdź ustawienia. Jeśli problem nie ustąpi, skontaktuj się z operatorem". Konfiguracja nic nie pomaga. Da się coś zrobić aby nie trzeba było iść do serwisu z tym? :cry: :cry: :cry:
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez mateusz x man » 23 Sty 2008, 19:34

PostUA:

Działa. Jakimś cudem to naprawiłem. Temat do usunięcia.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]