TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z K750i

Tematy związane z telefonią komórkową.

Problem z K750i

Postprzez skylinegtr » 11 Mar 2006, 17:00

PostUA:

Witam , mam problem z S.E K750i. Przy włączaniu ekran zaswieca sie na biało , mruga irda , potem wszystko gaśnie. Nie moge go włączyc , prosze pomóżcie!!
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

K750

Postprzez judasz » 11 Mar 2006, 17:41

PostUA:

Jeżeli telefon nie był zalany prawdopodobnie padło oprogramowanie, konieczna będzie wizyta w servisie. (koszt ok 20 zł)
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez kukaszr » 11 Mar 2006, 19:11

PostUA:

osobiscie bym poszedł do serwisu i powiedział ze "telefon oszalal" wtedy nic nie zaplacisz... Mój kuzyn dostał na święta obudowe do tel, przez która pęknęła mu płyta główna wyminili za darmo!
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez skylinegtr » 11 Mar 2006, 22:46

PostUA:

Telefon był trzymany w warunkach wręcz idealnych. Wilgoci nigdy nie widział. Mam tylko taki problem , że do serwisu mam bardzo daleko ;/ A w sieci mi go nie podeslą bo nie u nich go brałem.
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]