TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z kamerka internetowa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z kamerka internetowa

Postprzez Drusss » 14 Paź 2007, 14:20

PostUA:

Witam was :)

chodzi mi o tej moj problem z kamerka internetowa co pisalem w poscie o glosnikach. postanowilem zrobic nowy post tylko dla tego tamatu.

moja dziewczyna kupila sobie kamerke Creative WebCam Live Cam Video Im Pro i u niej na kompie niemozemy jej podlacyzc... kamerka dziala bo sprawdzalem ja u siebie.

instalowalem ja tak samo jak u mnie i to nic, nadal jej niedziala...
wiem ze kiedys miala tez inna kamerke Logitecha, i niebylo problemu zadnego z instalacja i wykryciem.

podlaczalem ja we wszystkie porty USB i nic. miala tez antyvira ktory przy instalacji sterownikow niepozwala na mienienie rejestru, no to go wylaczylem i sprubowalem ja od poczatku zainstalowac, wszysko bylo pieknie ale nadal jej niewidzi ...

w menadzerze urzadzen jest ona uwzgledmiona i przy jej nazwie jest wykrzyknik na zoltym polu.

macie jakies pomysly zeby to uruchomic ????
Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14
MSI P67A-C45
DDR3 20GB A-Data (2x2GB) Gaming / Corsair Vengeance LP (2x8GB)
Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 + Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II
Seagate 1 TB 7200rpm 32MB cache SATAII Barracuda 7200.12
Samsung SH-S223C SATA
Fractal Design ARC + 5x Noise Blocker PK3 140mm + Lamptron FC Touch Fan Controller
Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez destyny » 14 Paź 2007, 14:29

PostUA:

Przychodzi mi do głosy jeden pomysł , weź w menadżerze urządzeń wybierz tą kamerę i aktualizuj jej sterownik zaznacz tam żeby przeszukało płytę może to coś da nic innego mi do głowy nie przychodzi..... Bo już chyba wszystko robiłeś , możesz też zrobić format "C" ale myślę że to nic nie da :) .

P.S. Trzeba było się podłączyć do tematu "Problem z kamerką" albo kontynuować w tamtym bo teraz zrobi się bałagan...
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Drusss » 14 Paź 2007, 20:22

PostUA:

no sprubuje tak zrobic jak bede u niej.

no a z formatem to wlasnie ona tez cos mowila ze jej komp zamula itp i chcial tez zebym jej zrobil formata. to moze jak niewyjdzie z uaktualnieniem sterownikow to moze zrobie jej formata.
Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14
MSI P67A-C45
DDR3 20GB A-Data (2x2GB) Gaming / Corsair Vengeance LP (2x8GB)
Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 + Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II
Seagate 1 TB 7200rpm 32MB cache SATAII Barracuda 7200.12
Samsung SH-S223C SATA
Fractal Design ARC + 5x Noise Blocker PK3 140mm + Lamptron FC Touch Fan Controller
Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google Adsense [Bot]