TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
ludzie mam karte TV: WinFast "Tv2000 XP Expert" no i mam problem ze dźwiękiem, program szumi jak zwykle wszystkie kanały oprócz TVP1,TVP2, Viva Polska i MTV Polska, a reszta szumi dlaczego tak jest?? proszę o Pomoc! Z góry dziękuje!
Możesz spróbować pokombinować z kablem od anteny (z położeniem) może się polepszy... programowo raczej tego nie wyretuszujesz bo do tej karty jest mało oprgogramowania które by ją obsługiwało
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc
połowa guzików na pilocie nie działa Gdy chcesz zciszyć = brak reakcji.
Może jest jakieś specjalistyczne oprogramowanie do pilotów ale seryjne nie ma takiej opcji
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc