TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z kasperskim

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

problem z kasperskim

Postprzez adonay » 08 Kwi 2006, 19:24

PostUA:

witam

mam pewniem problem z antyvirusem Kaspersky (versja chyba 5.0.227.1)
zauwazylem dzis ze nie mam ikonki kasperskiego w trayu, patrze na menadzer zadan, tutaj takze nie ma jego procesu. jedynie wlaczony jest jego skaner ale pod uzytkownikiem SYSTEM. nawet gdy klikne na ikonke kasperskiego on sie nie wlacza. gdy probuje go usunac wyskakuje ze trzeba go najpierw wylaczyc! nie moge bo z menadzera nie jestem w stanie go wylaczyc(pisze odmowa dostepu).

co mam z tym fantem zrobic? prosilbym o podanie jakiegos sensownego rozwiazania(nie odrazu format;/).

PS: ponowne uruchomienie kompa nic nie dalo...
adonay
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 19:18

Postprzez niunka » 08 Kwi 2006, 19:36

PostUA:

Narzedzia konfiguracji systemu-uruchamianie,jest zaznaczone zeby wlanczal sie razem z systemem?
Nie wygasla ci czasem licencja?
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez adonay » 08 Kwi 2006, 20:05

PostUA:

nie licencja nie wygasla... ale juz wszystko jest dobrze, odinstalowalem go :D
adonay